Morris Mohlin - 13 år gammel og med en usvigelig evne til at forkludre alting

Serien om Morris tager sit udgangspunkt i hverdagen, men drejer begivenhederne, indtil læseren gisper af latter.
Maria Frensborgs serie rummer grotesk humor for de 12 til 15-årige, – alt sammen forstærket af Kalle Landegrens kostelige illustrationer.

Morris Mohlin på iskold mission:

Morris har travlt med hele to fritids-job udover skolen: som løve i Teos Legeland og som Mirres fake – kæreste mod betaling. Alt sammen for at få råd til at reparere sin knuste mobilskærm.

Men med en død kat i fryseren og forældre, der tror, at Morris har holdt nøgen-drukparty, bliver det hele lige lovlig besværligt.

Morris Mohlin på iskold mission

Morris Mohlin som levende skydeskive:

Morris lider af kærestesorg, da den skønne Mirre kun virker interesseret i at være venner.

I skolen får han også problemer, da skolens bølle tvinger ham til at skjule en pose med noget hvidt pulver.

Men der starter også en spændende ny pige i hans klasse.

Morris-Mohlin_som-levende-Skydeskive

Bøger til Børn og Unge – ABC Online Boghandel

Online boghandel med sjove og lærerige bøger til børn og unge. Fagbøger, skønlitteratur, billedbøger, letlæsning, aktivitetsbøger,højtlæsning, seriebøger, ebøger og lydbøger. Masser af gode tilbud på bøger til børn og unge.
Vi udgiver både fag- og skønlitteratur samt billedbøger til både de mindste og de største, hvor kvaliteten, både den litterære og visuelle er i højsædet.
Prisbelønnede og nyskabende billedbøger til børn, unge og voksne samt romaner til børn og unge.

Vi udgiver nogle af Danmarks mest originale, forundringsskabende, lærerige og sjove bøger til børn og unge. Vi udgiver både danske og udenlandske forfattere og illustratorer. Udover danske forfattere og illustratorer har vi særligt fokus på nordisk børnelitteratur.
Vi udgiver en del serier indenfor forskellige genrer som fx humor, gys, krimi, kærlighed, venskab, sorg, YA, biografier, fagbøger og aktivitetsbøger.
Det er en kerneværdi for ABC Forlag at stimulere børn og unges læsning.

En del af forlagets udgivelser er udkommet på udenlandske forlag i Norden, Tyskland, Holland, Belgien, Kina, Mexico, Chile, Taiwan, Korea. ABC Forlag har et stærkt nationalt og internationalt netværk til forfattere, illustratorer, forlag og litterære agenter. Vi deltager på bogmesser i ind- og udland.
Du er meget velkommen til at kontakte os.