Handelsbetingelser og Leveringsbetingelser

Leveringsomkostninger til Danmark

Med PostNord eller GLS:
Gratis levering ved køb fra 349,95 kr.
For ordrer fra 299,95 og op til 349,95 kr.: 29,95 kr.
For ordrer under 299,95 kr.: 49,95 kr.

Betaling

Du kan vælge at betale med betalingskort eller faktura:

Kort
Vi modtager Dankort, VISA/Dankort, MasterCard og Eurocard. Vi hæver først beløbet på din konto, når dine varer sendes fra os.

ABC Forlag bruger ePay og NETS til at håndtere alle vores køb på hjemmesiden, og dine køb sker således via en sikker server. Dine kortoplysninger bliver krypterede, ABC Forlag har således på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Når du handler med Dankort, er der et kortgebyr på 0,70-1,39 kr. pr. transaktion afhængig af købets størrelse. Kortgebyret for internationale kort er 1,50-3,75 % af købets størrelse, min. 1,95 kr. pr. transaktion og afhængigt af, om kortet er udstedt i udlandet eller Danmark.

Faktura
Er du en virksomhed eller offentlig institution, som har et EAN-nr., kan du vælge at betale via faktura. Du indtaster blot jeres EAN-nr. i det særskilte felt under købsprocessen. Køber du på vegne af en privatskole, indtaster du i stedet jeres CVR-nr. Vi sender jer derefter en elektronisk faktura på mail og vedlægger en kopi af denne i selve pakken.

Rabatkode

Du kan også anvende en modtaget rabatkode. I betalingsvinduet finder du feltet ‘Rabatkode’. Her indtaster du rabatkoden. Rabatten vil derefter blive fratrukket købsbeløbet. Det er her muligt at lave delbetaling og betale både med rabatkode og betalingskort, hvis ordrebeløbet overstiger rabattens størrelse.

Levering af bøger

Vi leverer til adresser i Danmark og sender med PostNord eller GLS til nærmestliggende afleveringsted.

Leveringstiden er 2-4 arbejdsdage.

Levering til Grønland og Færøerne kan kun ske efter aftale. Kontakt venligst forlaget.

Levering af e-bøger

Leveringen af digitale produkter er gratis.

E-bøger leveres via en e-mail, som indeholder et download-link, ligesom at e-bogen også kan downloades i betalingsflowets sidste vindue, når købet er betalt.

Leveringstiden for digitale produkter bør maks. være 10 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med download-linket når frem til din mailboks.

Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder linket, hvorfra du downloader dit produkt.

Aftalevilkår og oplysningspligt

Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om dit køb. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

ABC Forlag har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser og rabatter

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms.

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. På den måde er prisen du ser, altid “Din pris”. Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

ABC Forlag forbeholder sig i tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure retten til helt eller delvis at annullere aftalen eller udskyde leveringen.
Under force majeure hører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for ABC Forlags kontrol, og som påvirker webshoppen og forlagets muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Rykkergebyr og renter

Betales der ikke rettidigt efter faktura, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges endvidere rente i henhold til rentelovens bestemmelser.

Leveringstider for forsendelser til Danmark

Leveringstiden for forsendelser til Danmark er normalt 2-3 dage, der kan dog forekomme forsinkelser. Vi sender dig så vidt muligt en mail, hvis dette skulle være tilfældet.

ABC Forlag kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord/GLS. I tilfælde af meget forsinkede (et betydeligt antal dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender ABC Forlag naturligvis en ny leverance uden beregning.

Vandmærkning af digitale produkter

Digital vandmærkning er en måde at beskytte ophavsretligt materiale på. Når du køber og downloader e-bøger hos ABC Forlag, bliver filerne stemplet med et digitalt vandmærke med dit navn og e-mailadresse.

Vandmærket består af information i filen, som indeholder dit ordrenummer.

Vandmærkningen påvirker ikke filformatet og besværliggør hverken download eller anvendelse af filerne. Vandmærket dokumenterer, at de filer du downloader, tilhører dig. Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for, at filerne ikke spredes videre til andre brugere og for at tage sikkerhedskopi til eget brug. Hvis dine filer kommer på afveje, og f.eks. havner på et fildelingssite, kan vi ved hjælp af en dekoder, finde frem til dit ordrenummer.

Vandmærkningen bliver bevaret, selvom filen bliver overspillet fra én enhed til en anden.

Du skal i øvrigt være opmærksom på, at du udelukkende køber brugsretten til personlig brug.

Bytteservice

Vi tilbyder 30 dages bytteservice, også på udsalgsvarer. Købsdatoen regnes fra den dag, hvor vi afsender pakken.

Bytteservice gælder ikke e-bøger, hvis du har startet downloadingen af varen.

Ring til ABC Forlag på telefon +45 49263773 eller send en e-mail: info@abc-forlag.dk med oplysninger om ordre/fakturanr., hvilken vare du har købt og hvilken vare du vil bytte til.

Send derefter varen retur med en kopi af fakturaen til:
ABC Forlag ApS
Sct. Olaigade 34
3000 Helsingør

Når vi har registreret varen retur, sender vi den nye vare med en ny faktura og refunderer evt. overskydende beløb til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med, inden for 14 dage.

Bemærk, du selv betaler omkostninger til porto og har ansvaret for pakken, indtil vi modtager pakken. Varen, der sende retur skal være i samme stand som ved modtagelsen. Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling med PostDanmark.

Fortrydelses- og returret

Har du fortrudt et køb, har du 14 dage til returnere varen, regnet fra den dag den modtages. Dette gælder også udsalgsvarer.

Varer returneres til:
ABC Forlag ApS
Sct. Olaigade 34
3000 Helsingør

Vær opmærksom på:

Varen skal være i væsentligt samme stand og mængde, som da du modtog den. Du skal vedlægge en kopi af din faktura, webordrenummer eller anden identifikation af købet. Omkostningerne til portoen skal du selv betale.

Varen skal være forsvarligt indpakket.

Du har selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. ”track and trace”-nummer.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og uden omdeling med PostDanmark.

NB! Du kan ikke fortryde eller returnere køb/download af digitale produkter, hvis du har startet downloadingen.

Opfylder varen de gældende returneringskrav vil købsprisen refunderes, når varen er modtaget retur og godkendt, til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med, inden for 14 dage.

Vi forventer, at du afsender varen hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse.

Reklamationsret

Hvis du har modtaget en vare, der er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til:

ABC Forlag på telefon +45 49263773 eller mail: info@abc-forlag.dk

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Afhængig af den konkrete situation vil du få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen.

Du har 2 års reklamationsret regnet fra modtagelsesdatoen.

Husk at vedlægge fyldestgørende informationer i pakken – f.eks. kopi af ordrebekræftelse, fakturanr., kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke skyldes fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb på varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Få en kvittering for afsendelse, da du selv har ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling med PostDanmark.

Vores returadresse er:
ABC Forlag ApS
Sct. Olaigade 34
3000 Helsingør

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Ansvarsfraskrivelse

ABC Forlag kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Persondata

For at kunne handle på www.abc-forlag.dk skal du som minimum oplyse:
• Navn
• Adresse
• E-mailadresse

Disse data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login i forbindelse med dine køb hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os om det.

Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan en situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse skal ske til ABC Forlag via e-mail info@abc-forlag.dk.

Gældende retspraksis

Når du handler fysiske varer på www.abc-forlag.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Du er som forbruger derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. ABC Forlag gemmer ikke en fysisk kopi af købsaftalen mellem dig og ABC Forlag, men foretager alene en elektronisk lagring af aftalens indhold.

Tvister

En eventuel tvist mellem ABC Forlag og en kunde afgøres efter gældende retspraksis og ved de almindelige regler.

Har du spørgsmål eller problemer? 

Ring til Kundeservice på tlf. +45 49263773
Man-tors 9 – 16, Fre 9 – 15
eller send os en mail på info@abc-forlag.dk