Om ABC Forlag

Om ABC Forlag: ABC Forlag blev dannet i 1998 af Flemming Møldrup, som er magister i litteratur- og filmvidenskab.
Forlaget blev sat på pause i 7 år (1999-2006), hvor Flemming Møldrup var leder af Gyldendals børnebogsafdeling.

Siden 2007 har ABC Forlag udviklet sig til et kvalitetsbåret børne- og ungdomsbogsforlag.

Vi udgiver både fagbøger og skønlitteratur samt billedbøger til de både de mindste og til de største, hvor kvaliteten, både den litterære og visuelle i illustrationer er sat i højsædet.
I al beskedenhed synes vi selv, at vi udgiver nogle af Danmarks mest originale, forundringsskabende, lærerige og sjove bøger.  🙂

 

Mere Om ABC Forlag – ABC Online Boghandel

Online boghandel med sjove og lærerige bøger til børn og unge. Fagbøger, skønlitteratur, billedbøger, letlæsning, aktivitetsbøger,højtlæsning, seriebøger, ebøger og lydbøger. Masser af gode tilbud på bøger til børn og unge.
Vi udgiver både fag- og skønlitteratur samt billedbøger til både de mindste og de største, hvor kvaliteten, både den litterære og visuelle er i højsædet.
Prisbelønnede og nyskabende billedbøger til børn, unge og voksne samt romaner til børn og unge.

Vi udgiver nogle af Danmarks mest originale, forundringsskabende, lærerige og sjove bøger til børn og unge. Vi udgiver både danske og udenlandske forfattere og illustratorer. Udover danske forfattere og illustratorer har vi særligt fokus på nordisk børnelitteratur.
Vi udgiver en del serier indenfor forskellige genrer som fx humor, gys, krimi, kærlighed, venskab, sorg, YA, biografier, fagbøger og aktivitetsbøger.
Det er en kerneværdi for ABC Forlag at stimulere børn og unges læsning.

En del af forlagets udgivelser er udkommet på udenlandske forlag i Norden, Tyskland, Holland, Belgien, Kina, Mexico, Chile, Taiwan, Korea. ABC Forlag har et stærkt nationalt og internationalt netværk til forfattere, illustratorer, forlag og litterære agenter. Vi deltager på bogmesser i ind- og udland.
Du er meget velkommen til at kontakte os.