Indsend dit manus

Har du en original ide og god historie? Og leder du et forlag til at udgive din bog? ABC Forlag er altid på udkig efter gode manuskripter.

Sådan gør du
Vi modtager IKKE manuskripter på e-mail, så send det med posten.

Dit manuskript skal desuden:
– Være skrevet på computer og udskrevet på papir
– Være skrevet med en linjeafstand på 1,5 og have en bred margin
– Ikke sendes til andre forlag, mens vi behandler det.
– Have et følgebrev, der giver os mulighed for hurtigt at sætte os ind i, hvad det er for en type manuskript.
– Indeholde lidt oplysninger om dig selv og husk altid at opgive dine kontaktoplysninger, herunder e-mailadresse.

Når vi har modtaget manuskriptet, sender vi dig en e-mail som kvittering for modtagelsen.

Bemærk, at vi ikke sende materialer retur og ikke tager ansvar for originalmateriale. Dette gælder især, hvis der følger illustrationer med manuskriptet.

Når redaktionen har taget stilling til manuskriptet vil du få et skriftligt svar. Det tager ca. 8 uger for os at vurdere dit manuskript.

Held og lykke med dit projekt!

Send manuskriptet til:
ABC Forlag
Sct. Olaigade 34
DK-3000 Helsingør

 

Indsend dit manus – ABC Online Boghandel

Online boghandel med sjove og lærerige bøger til børn og unge. Fagbøger, skønlitteratur, billedbøger, letlæsning, aktivitetsbøger,højtlæsning, seriebøger, ebøger og lydbøger. Masser af gode tilbud på bøger til børn og unge.
Vi udgiver både fag- og skønlitteratur samt billedbøger til både de mindste og de største, hvor kvaliteten, både den litterære og visuelle er i højsædet.
Prisbelønnede og nyskabende billedbøger til børn, unge og voksne samt romaner til børn og unge.

Vi udgiver nogle af Danmarks mest originale, forundringsskabende, lærerige og sjove bøger til børn og unge. Vi udgiver både danske og udenlandske forfattere og illustratorer. Udover danske forfattere og illustratorer har vi særligt fokus på nordisk børnelitteratur.
Vi udgiver en del serier indenfor forskellige genrer som fx humor, gys, krimi, kærlighed, venskab, sorg, YA, biografier, fagbøger og aktivitetsbøger.
Det er en kerneværdi for ABC Forlag at stimulere børn og unges læsning.

En del af forlagets udgivelser er udkommet på udenlandske forlag i Norden, Tyskland, Holland, Belgien, Kina, Mexico, Chile, Taiwan, Korea. ABC Forlag har et stærkt nationalt og internationalt netværk til forfattere, illustratorer, forlag og litterære agenter. Vi deltager på bogmesser i ind- og udland.
Du er meget velkommen til at kontakte os.