LINDBERGH_Kunderservice-gratis-levering

Bestilling og levering

Kundeservice – Du kan ændre indholdet i din indkøbskurv helt frem til, du bekræfter dit køb, som sker ved, at du trykker på knappen ”Betal”. Herefter går din ordre videre til ABC Forlag.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du fra vores kundeservice en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en faktura fra os.

Ordrer bliver afsendt dagen efter den er foretaget. Post Danmark står for leveringen.

ABC Forlag leverer normalt i løbet af 2-5 hverdage i Danmark. Opstår der længere leveringstid end forventet, sender vi en mail til dig, så snart vi er informerede om dette.
Vil du vide mere om vores kundeservice, så kontakt os venligst.

Fragt og ekspeditionsgebyr på ordrer

Leveringspriser til adresser i Danmark er:

 • Gratis levering: ved køb over 349,95 kr. betaler vi fragten
 • Ved køb mellem kr. 299,95 og 349,95 kr.: 29,95 kr.
 • Ved køb under kr. 299,95 kr.: 49,95 kr.

Levering til udlandet samt Grønland og Færøerne: Se priser under ’Handels- og salgsbetingelser’.

Fejl på varen og returnering

Du har 2 års reklamationsret regnet fra modtagelsesdatoen. Hvis du har modtaget en vare, der er behæftet med fejl, bedes du hurtigst muligt og inden for rimelig tid rette henvendelse til ABC Forlag på telefon +45 49263773 eller sende os en mail på info@abc-forlag.dk

Husk at vedlægge fyldestgørende informationer i pakken – f.eks. kopi af ordrebekræftelse.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og at få en kvittering for afsendelse, da du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vores modtagelse. Bemærk også at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Vores returadresse er:
ABC Forlag ApS
Sct. Olaigade 34
3000 Helsingør

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os i Helsingør.

Fortrydelsesret

Har du fortrudt et køb, har du 14 dage til returnere varen, regnet fra den dag den modtages.

Vær opmærksom på:

 • Varen skal være i væsentligt samme stand og mængde, som da du modtog den
 • Du skal vedlægge en kopi af din faktura, webordrenummer eller anden identifikation af købet
 • Omkostningerne til portoen skal du selv betale
 • Varen skal være forsvarligt indpakket
 • Du har selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den
 • Vi modtager ikke pakker  sendt pr. efterkrav og pakker sendt med PostDanmark uden omdeling
 • Du kan ikke fortryde eller returnere køb/download af digitale produkter
 • Du kan ikke fortryde eller returnere lydbøger

Købsprisen refunderes, når varen er modtaget retur og godkendt, til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med, inden for 14 dage.

Bytteservice

Vi tilbyder 30 dages bytteservice. Købsdatoen regnes fra den dag, hvor vi afsender pakken. Bytteservice gælder ikke udsalgsvarer og e-bøger, såfremt downloadingen er påbegyndt. Ring til ABC Forlag på telefon +45 49263773 eller send en e-mail: info@abc-forlag.dk med oplysninger om:

 • ordre/fakturanummer
 • hvilken vare du har købt
 • hvilken vare du vil bytte til

Send derefter varen retur med en kopi af fakturaen til:

ABC Forlag ApS
Sct. Olaigade 34
3000 Helsingør

Når vi har registreret varen retur, sender vi den nye vare med en ny faktura og refunderer evt. overskydende beløb til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med, inden for 14 dage.

Bemærk! Du betaler selv omkostninger til porto og har ansvaret for pakken, indtil vi modtager pakken. Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling med PostDanmark.

Betaling og sikkerhed

ABC Forlag modtager betaling med Dankort (VISA-Dankort), VISA, Mastercard, JCB og American Express. Dine kortoplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer). Det betyder, at du og NETS er de eneste, som kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Vi trækker først pengene, når ordren er afsendt, indtil da er beløbet reserveret på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der pålægges et gebyr ved betaling med Dankort og internationale kort, som ved betaling lægges oven i det samlede beløb:
 • Dankort: 0,70-1,39 kr. afhængig af transaktionens størrelse
 • MasterCard & VISA: 2,90%, min 1,95 kr. (udenlandsk udstedte kort), 1,50%,  min. 0,70 kr. (dansk udstedte kort)
 • JCB: 2,90 %, min 1,95 kr. (alle kort)
 • American Express: 3,75%, min. 1,95 kr. (udenlandsk udstedte kort), 1,25%, min. 0,70 kr. (dansk udstedte kort)
Gebyret dækker den faktiske pris, vi som webshop betaler for at få indløst kortbetaling hos Nets.

Handler du på vegne af en offentlig institution eller anden virksomhed, som har et EAN–nummer, kan du vælge at betale med dette.EAN-nummer indtaster du under købsprocessen, når du har valgt ’Gå til kassen’.

Handler du på vegne af en privatskole eller virksomhed, indtaster du jeres CVR-nr. i kommentarfeltet under købsprocessen.
Vi sender derefter en e-faktura og en kopi af denne med varerne.

Ønsker du at betale med en modtaget rabatkode, vælger du ‘Rabatkode’ og indtaster rabatkoden. Rabatten vil derefter blive fratrukket købsbeløbet. Det er muligt at lave delbetaling og betale både med rabatkode og betalingskort, hvis ordrebeløbet overstiger rabattens størrelse.

Kundeservice – ABC Online Boghandel

Online boghandel med sjove og lærerige bøger til børn og unge. Fagbøger, skønlitteratur, billedbøger, letlæsning, aktivitetsbøger,højtlæsning, seriebøger, ebøger og lydbøger. Masser af gode tilbud på bøger til børn og unge.
Vi udgiver både fag- og skønlitteratur samt billedbøger til både de mindste og de største, hvor kvaliteten, både den litterære og visuelle er i højsædet.
Prisbelønnede og nyskabende billedbøger til børn, unge og voksne samt romaner til børn og unge.

Vi udgiver nogle af Danmarks mest originale, forundringsskabende, lærerige og sjove bøger til børn og unge. Vi udgiver både danske og udenlandske forfattere og illustratorer. Udover danske forfattere og illustratorer har vi særligt fokus på nordisk børnelitteratur.
Vi udgiver en del serier indenfor forskellige genrer som fx humor, gys, krimi, kærlighed, venskab, sorg, YA, biografier, fagbøger og aktivitetsbøger.
Det er en kerneværdi for ABC Forlag at stimulere børn og unges læsning.

En del af forlagets udgivelser er udkommet på udenlandske forlag i Norden, Tyskland, Holland, Belgien, Kina, Mexico, Chile, Taiwan, Korea. ABC Forlag har et stærkt nationalt og internationalt netværk til forfattere, illustratorer, forlag og litterære agenter. Vi deltager på bogmesser i ind- og udland.
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores kundeservice.