Kontakt ABC Forlag

Du er altid velkommen til at sætte dig i kontakt med ABC Forlag. Har du brug for at komme i kontakt med os? På grund af et produkt, et samarbejde eller noget helt tredie?

Udfyld formularen her og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Mange hilsener

ABC Forlag

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   

  Kontakt ABC Forlag – ABC Online Boghandel

  Online boghandel med sjove og lærerige bøger til børn og unge. Fagbøger, skønlitteratur, billedbøger, letlæsning, aktivitetsbøger,højtlæsning, seriebøger, ebøger og lydbøger. Masser af gode tilbud på bøger til børn og unge.
  Vi udgiver både fag- og skønlitteratur samt billedbøger til både de mindste og de største, hvor kvaliteten, både den litterære og visuelle er i højsædet.
  Prisbelønnede og nyskabende billedbøger til børn, unge og voksne samt romaner til børn og unge.

  Vi udgiver nogle af Danmarks mest originale, forundringsskabende, lærerige og sjove bøger til børn og unge. Vi udgiver både danske og udenlandske forfattere og illustratorer. Udover danske forfattere og illustratorer har vi særligt fokus på nordisk børnelitteratur.
  Vi udgiver en del serier indenfor forskellige genrer som fx humor, gys, krimi, kærlighed, venskab, sorg, YA, biografier, fagbøger og aktivitetsbøger.
  Det er en kerneværdi for ABC Forlag at stimulere børn og unges læsning.

  En del af forlagets udgivelser er udkommet på udenlandske forlag i Norden, Tyskland, Holland, Belgien, Kina, Mexico, Chile, Taiwan, Korea. ABC Forlag har et stærkt nationalt og internationalt netværk til forfattere, illustratorer, forlag og litterære agenter. Vi deltager på bogmesser i ind- og udland.
  Kontakt ABC Forlag – du kan også læse mere om os her.